Wpis z mikrobloga

@polik95: Ja tam nic nie mam do odmiennych fryzur, jednak ta fryzura jest dla mnie słaba i niewielu osobom pasuje. Tak samo bawi mnie tutaj krzyk wykopków, że to fryzura z 2014 roku - zapamiętajcie sobie fryzury się robi pod twarz a nie pod mode. Później chodzą takie okazy z twarzą okrągłą jak pyza a fryzurą ala Brad Pitt...
@polik95: Lepsze niż kucowy kuc, być może pasuje osobom, które chcą w ten sposób wyrazić swoje artystyczno-twórcze zamiłowania, ale imho ciągle jest masa bardziej uniwersalnych, ładnych fryzur męskich.
zdecydowanie lepsza fryzura niż typowy, długi, okropny kuc

@seeksoul: He he. NIE. Prawdę powiedziawszy widziałam dużo ładnych, gęstych męskich włosów zebranych w schludny ogonek na karku, ta fryzura zaś ma spory potencjał do wyglądania jak samuraj wannabe. Albo cebula. Co nie znaczy, że nie ma osób, które wyglądają w niej świetnie, ale ja jednak wolę zwykłego kucyka.
@seeksoul: hahahahahaha, nie no, litości.
Kitka na czubku głowy - tu nie chodzi nawet o to, że to "pedalskie" (chociaż to oczywiście prawda), tylko że taką samą fryzurę noszą 12-miesięczne dziewczynki.

Lewactwo nie wykopie nie pojmuje, że nie można oczekiwać, że nagle każdy będzie piał z zachwytu, że ktoś uczesał się "na debila". Wyglądasz jak idiota? To ludzie ci to powiedzą. Co to ma wspólnego z tolerancją? Nic. Nikt nie bije