Wpis z mikrobloga

No to wrocilem z emigracji. Pierwsza przechadzka po Wrocławiu po 4 latach za mną. Pierwsze wrażenia? Jak tu mało ludzi wszędzie! I jak zajebiscie dużo samochodów! A ja głupi dałem się nabrać na wykopowa propagandę że tu każdy zarabia minimalna. Może i tak ale nie przeszkadza to każdemu nie tylko mieć 2 samochody ale w jakiś cudowny sposób jednocześnie nimi jeździć.

Z drugiej paki: Polki są rzeczywiście najpiękniejsze na świecie. Zakochałem się jakieś 10 razy z czego 2x wyciągnąłem numer telefonu :)

Sam Wrocław zmienił się na maksa i to na maksa na plus a zobaczyłem tylko ciupinke.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@coolcooly22: No właśnie znam trochę Anglików całkiem dobrze sytuowanych (wczasy zagramaniczne 2x w roku, domki letniskowe itd) którzy mówią ze nie opłaca im się mieć samochodów. Stąd mój szok tutaj ze dosłownie każdy milimetr ulicy czy chodnika zajęty przez to. A pojezdzilem tramwajami dziś i tez zmiana na plus w stosunku do tego co pamiętam.
  • Odpowiedz
@me_how: ja wiem? Swoje standardy mam. Ale stosunkowo zdecydowanie mniej tu loch. No i z twarzy ładne. Bo brytyjki np. dbają o siebie w stylu siłownia zabiegi ale z twarzy to w większości Nie wyjściowe
  • Odpowiedz
chcesz mi powiedzieć ze ktoś kto zarabia ledwo na przeżycie kupuje truchlo w które będzie musiał co rok wpakować jego wartość aby tylko przegląd przeszło?

@JestemD: przeglądy to przechodzą na oko, na słowo honoru.... oj widać, że alboś faktycznie dawno w PL nie był alboś nigdy auta w PL nie miał i nie wiesz jak przegląd wygląda :D

prawda jest taka, że w Polsce bez auta jest ciężko często.... i to nie
  • Odpowiedz