Wpis z mikrobloga

@Kliko: Miałem na myśli trochę coś innego odnosząc się do ogólnej strategii Windowsa. System dla studentów jest oczywiście legalny, ale Windows 10 to już zupełnie nowa era. To ostatni pełnoprawny system. Spodziewam się, że w przyszłości system będzie aktualizowany jak np. MAC czy chociażby Ubuntu.

Zdobycie Windowsa 10 jest banalnie proste. Sam zrobiłem 12 kluczy, co wcześniej nie było możliwe (nie można było wziąć Win 8 normalnego i Win 8
  • Odpowiedz
@Golomp: Dokładnie, nie można było pobrać wersji normalnej i N. Jednak teraz to się zmieniło. Zachciej przeczytać mój komentarz będący odpowiedzią na posta Kliko.
  • Odpowiedz
@Mikseth: Dla studentów (i piratów...) owszem darmowy. Tylko nie dla wszystkich studentów, bo uczelnia musi uczestniczyć w odpowiednim programie. Kiedyś to się nazywało MSDN AA.
  • Odpowiedz
@Piaer: Instalować WIN Education czy jakiś inny? W prawdzie, zainstalowałem już Education, ale nie mam jeszcze żadnych aplikacji poinstalowanych, więc nie kosztowało mnie to zbyt wiele czasu. Czym się różnią poszczególne systemy?
  • Odpowiedz