Próbowałem wczoraj uzdrowić kluczyk do mojego peżo. Schodzę sobie zatem o 1 w nocy na parking, żeby przetestować, czy działa, sprawdzam kombinuję, przyciski do otwierania nadal nie działajo. Wsiadam do środka, żeby sprawdzić, czy immobilisera nie s---------m przy okazji XD na szczęście odpala. Po chwili wjeżdża na parking jakiś samochód i zastawia mnie z tyłu. Wysiada dwóch kolesi i podchodzą do mnie. Już chciałem blokować zamki, ale jeden z nich pokazuje mi odznakę policyjną.
Okazało się, że wzbudziłem ich podejrzenia, bo dziwnie się zachowywałem w środku nocy na parkingu, więc postanowili mnie sprawdzić. Rzecz jasna sprawdzili, czy samochód nie jest kradziony i takie tam. Pogadałem z jednym z nich, gdzie najtaniej kluczyk dorobię i pojechali ( ͡°͜ʖ͡°)
Jestem zbudowany postawą tych panów policjantów ( ͡°͜ʖ͡°) Czuwaj!
@sebonk: okazało się, że ktoś cudował z tym kluczykiem i były tam jakieś maniany z lutowaniem. Lokalny magik od kluczyków (polecany przez policjanta ( ͡°͜ʖ͡°)) naprawił mi go za 30 zł XD dorobienie drugiego to koszt 300 zł XD
Okazało się, że wzbudziłem ich podejrzenia, bo dziwnie się zachowywałem w środku nocy na parkingu, więc postanowili mnie sprawdzić. Rzecz jasna sprawdzili, czy samochód nie jest kradziony i takie tam. Pogadałem z jednym z nich, gdzie najtaniej kluczyk dorobię i pojechali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem zbudowany postawą tych panów policjantów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czuwaj!
#oswiadczenie #coolstory #truestory #obrazekdlazwiekszeniaatencji #samochody #motoryzacja