To jest już prawdziwe zdjęcie Microsoft Lumia 950 albo 950 XL. Nadchodzą aktywne covery w stylu Surface! Choć jest też podejrzenie, że to raczej Saimaa a dokładniej coś z serii 6xx. 9xx mają mieć metalowe części ( #potwierdzoneinfo ) a tutaj ich brak.
@Saeglopur: A co to aktywne covery w stylu Surface, bo nie chce mi się szukać. PS Jestem już trochę w-------y wp bo koledzy grajo w HSa na komórkach a ja nie mogę ;(
@bloodsoul: Póki co oznacza to np. takie wycięcie w coverze gdzie wyświetla się 'coś'. BTW nie podoba mi się że sam MS korzysta tutaj ze zwyczajnego okrągłego wycięcia zamiast trzymać się pewnych ram narzuconych przez całe metro UI.
HTC wcześniej rozwiązało to kompletnie inaczej na własną rękę. Niesamowicie!
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
To jest już prawdziwe zdjęcie Microsoft Lumia 950 albo 950 XL. Nadchodzą aktywne covery w stylu Surface!
Choć jest też podejrzenie, że to raczej Saimaa a dokładniej coś z serii 6xx. 9xx mają mieć metalowe części ( #potwierdzoneinfo ) a tutaj ich brak.
#bojowkawindowsphone | #microsoft | #windowsphone | #lumia
źródło: comment_2BCoZupYMnSlt2RjmwiG4DhieeOkCYdb.jpg
PobierzPS Jestem już trochę w-------y wp bo koledzy grajo w HSa na komórkach a ja nie mogę ;(
HTC wcześniej rozwiązało to kompletnie inaczej na własną rękę. Niesamowicie!
źródło: comment_vT7hgTvUYhNMPiTtlhU65OLEq87plckG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_nTUKIq9gE0b7G19hiar8eIi1z4mIi5oY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora