Aktywne Wpisy
SzycheU +238
Wróciłem właśnie z badania bolącego jądra o którym informowałem w tym wpisie https://wykop.pl/wpis/73512965/za-tydzien-ide-do-urologa-sprawdzic-czemu-mnie-jaj
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Larsberg +8
Pierwszą warkę robiłem właśnie, i jak zacząłem gotować brzeczkę to od razu wsypałem drożdże do wody. Ale jak się okazało, 30l tego pieroństwa nie tak łątwo jest schłodzić do tych 20/30 *C. W tym momencie mam chyba z 50 albo 60, a drożdże już wykąpane i wgl. Co robić?
a.Czekać aż ostygnie?
b.Wsypać im trochę cukru żeby nie pozdychały i dopiero czekać.
c.Wlać je od razu, może nie zdechną.
d.Co innego
#pomocy #piwodomowe #brewkit
Czekaj
@Barcol: o kuwa, geniusz, coraz lepsze wynalazki pod tym tagiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak z ciekawosci zapytam, za wszystko w ten spoosb sie zabieracie w zyciu? nie lepiej najpierw czytac i potem jeszcze raz czytac a nie machnac reka i zaczac warzyc, bo proste? :)
Komentarz usunięty przez autora