@fejk_nejm: Hehe zaraz wywołam #gownoburza, ale łatwiej zadać pytanie kto tu nie jest zapyziałem amatorem, który 10 lat temu nie przebił by się nawet w remizie w Kwaśniewicach.
Jedyny gośc który ma trochę rozumu i oryginalności w sobie - Taco Hemingway - odmówił. Sairus który jest powiedzmy ponad przeciętną ma już swój kawałek tortu w rapie i tu nie powinien być. Damskiego rapu nie oceniam, nie mój
@fejk_nejm: W ogóle mi się ten kawałek nie podoba, ani bit, ani raperzy, wszystko jest strasznie nijakie, ale raczej bez przypałowych linijek. Czekam na solowe numery, bo zazwyczaj te wspólne to są niewypały.
@fejk_nejm: Klarenz masakra. Ruda lepsza na Cypherze, a tutaj jak Wdowa leciała. Przekonałem się do Żabsona, może być z niego Polski Young Thug, Otsochodzi bardzo ładnie poleciał i czekam na jakiś kontrakt dla niego (prosto może w końcu weźmiecie kogoś z talentem, bo oprócz VNM, Hadesa, Kękiego, Sokoła i producentów to jest lipa straszna). Oprócz tego Leh wypłynie jak Knap (podobny styl). Co do bitu Peso to to nie jest,
Popkiller Młode Wilki 4 (2015) - Wilczy Sezon (prod. A$AP Ty Beats)
#rap #polskirap #nowoscpolskirap #mlodewilki
Jedyny gośc który ma trochę rozumu i oryginalności w sobie - Taco Hemingway - odmówił.
Sairus który jest powiedzmy ponad przeciętną ma już swój kawałek tortu w rapie i tu nie powinien być.
Damskiego rapu nie oceniam, nie mój
Można też w sumie powiedzieć że to trochę mało czasu żeby się wykazać, ale np. takie Dwa Sławy potrafią naprawdę wrzucić na bit dobre linijki.
Oprócz tego Leh wypłynie jak Knap (podobny styl). Co do bitu Peso to to nie jest,
Tak słabo? Bo aż się boję.