Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +48
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
#pytanie #4konserwy #neuropa #gospodarka #zarobki
no chyba nie.
Zasady, do których stosuje się GUS podczas obliczania średniej
@daj_pan_spokoj: tak na chłopski rozum, wydaje się, ze będzie bardziej miarodajne niż wg sposobu GUSu
no właśnie.
@TaylorSwiftVerified: http://biznes.newsweek.pl/srednia-krajowa--co-trzeba-o-niej-wiedziec,102716,1,1.html
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj mamy akurat dane dot. tylko skali podatkowej (bez ryczałtu i karty podatkowej) - http://www.finanse.mf.gov.pl/documents/766655/2970107/Informacja
Dzieląc dochód po odliczeniu składek na ubezpieczenie społeczne przez liczbę osób składających deklaracje PIT / 12 miesięcy wychodzi nam 2208,14 zł miesięcznie
Komentarz usunięty przez autora