Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
XD
Co w tym jest prawdziwego? XD Suka nie da pies nie weźmie.
Jak dają gówniarzowi i idiocie, to potem niech się nie dziwia, że ich zostawił. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale przeciez lobuz kocha najmocniej? Prawda dobrze znana im wiekszy idiota tym bardziej zakochana. XD
@chixi:
Np. Kochany Sebek, który lubi czasem wpierniczyć komuś z czasem się zestarzeje i zgadnij kogo będzie lał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugie mamy 21 wiek i są różne środki żeby zapobiegać niechcianej ciąży.
Nadal uważam, że to w waszym interesie jest zadbanie o antykoncepcję, bo wy tracicie na tym więcej.
I nie chodzi mi
@chixi: a inteligentna kobieta nie powinna zajść.
Można ustalić opiekę naprzemienną ale facetom często jest wygodniej płacić
W tym przypadku nie ma sprawiedliwości, bo nawet jak laska zajdzie wbrew swym planom to wyrzuca gościa z domu, wychowuje samotnie i gość - choć chętny do wspólnego życia i wychowywania dzieciaka musi płacić alimenty. tak działa polskie prawo.
gdyby kobiety nie miały takich przywilejów w kwestiach wychowywania dzieci,
@chixi: to znaczy co dokładniej? mieszkał z kobietą, a jak urodziła to ją zostawił?