Aktywne Wpisy
katienca +125
Od niedawna jestem inspektorem ds. Zwierząt w jednym ze stowarzyszeń. Tylko w przeciągu tygodnia mieliśmy 22 zgłoszenia. Wszystkie psy na lancuchu, wszystkie zaniedbane, chude, chore, w rozlatujacych się budach, bez wody, jedzenia i po prostu zwykłej opieki. Właściciele totalnie niereformowalni, słyszymy „TO INO JEST PIES”. Zawsze ta sama spiewka, ze nie mam pieniędzy, ze pies przecież stary, ze przeciez niczego mu nie brakuje, że w takim razie wezcie se go i się
Bążur ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z racji nabycia mieszkania ze współmałżem poszukuję inspiracji. Czego brakuje Wam w waszych domach/mieszkaniach? Jakieś fajne gadżety i tipy ułatwiające życie codzienne/ sprzątanie? Jeśli chodzi o porządek to sama myślałam o takich bajeranckich podkładkach pod lodówkę by móc ją bez problemu wysuwać co jakiś czas. I może jakieś wygłuszające pod pralkę.
Polećcie coś, najchętniej nie za miliony monet (ʘ‿ʘ)
Z racji nabycia mieszkania ze współmałżem poszukuję inspiracji. Czego brakuje Wam w waszych domach/mieszkaniach? Jakieś fajne gadżety i tipy ułatwiające życie codzienne/ sprzątanie? Jeśli chodzi o porządek to sama myślałam o takich bajeranckich podkładkach pod lodówkę by móc ją bez problemu wysuwać co jakiś czas. I może jakieś wygłuszające pod pralkę.
Polećcie coś, najchętniej nie za miliony monet (ʘ‿ʘ)
Pociąg dojeżdża do stacji, wychodzę z przedziału, podchodzę do nich. Kurczę, nikogo oprócz mnie nie ma. Rozglądam się taktycznie, czy może z drugiej strony wagonu ktoś stoi. No nie. Pięknie, co robić? Zaczynam się denerwować. Staniemy na stacji, ja będę się z nimi siłować, nie uda mi się, pociąg odjedzie dalej, a ja w nim, uwięziona...
Uff, jednak ktoś oprócz mnie wysiada i otworzy to coś.
Kolejny raz uratowana. ;____;
#drzwipociagowe #pociagi #pociaginieboners
Komentarz usunięty przez autora
@babisuk: chyba do gatek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Beka z Was (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1. zastosowałam trochę hiperboli, to taki środek stylistyczny
2. nie, nie próbowałam tego otwierać jak pociąg jedzie
3. tak, wiem, że nie należy stać na stopniu jak to się otwiera
4. pewnie bym sobie z tym poradziła jakby przyszło co do czego, nie zmienia to jednak faktu, że wolę jak ktoś inny to otworzy XD
Komentarz usunięty przez moderatora