Aktywne Wpisy
NaczelnyWoody +515
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
HEADHuNtErtcz1 +766
Mirasy dzisiaj mam swój ślub i weselicho. Dajcie + na szczęście :D
#wesele
#wesele
A może po prostu mam dobry gust <:
#popoludniowerozkminy #modelki
@bogiubogi: fakt, czerwone lewactwo-robactwo musi być homo <:
@StanMarsh: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/488087_495194623861433_1527077642_n.jpg
Po lewej fajna twarz ;], ale normalne są.
@Sordi: ;_; wydało sięęęę
@esposito: @bogiubogi: no ta po lewej
@bogiubogi: w dupie to mam tak właściwie, wybory miss to żenada i pustactwo, poza tym uroda przemija ;-)
Super atrakcyjne modelki zostają top-mega-giga modelkami bo są przy okazji naprawdę ładne :-)
Pojęcie modelki jako kobiety pięknej to chyba jeszcze spuścizna z czasów, kiedy modelki były muzami malarzy i kryły inspirujące pokłady piękna. Teraz mają trochę inną rolę do odegrania.
@bogiubogi: #gejalert #czarnolisto
No i dzięki temu nieźle udało im się zwrócić na siebie uwagę, wybrali taką strategię i zyskali pozytywny odbiór, zwłaszcza wśród panów...
W sumie chciałam jeszcze dodać po czasie, że wiele zależy od...hm... "półki"...
Modelka modelce nierówna, tak jak nie każdy fotograf jest artystą, niektórzy robią tylko zdjęcia legitymacyjne i tyle...
Czasem jak oglądam zdjęcia