Wpis z mikrobloga

Mozecie mi wyjasnic dlaczego #niebieskiepaski jak zadasz im pytanie odpowiadaja to co rzekomo chcesz uslyszec a nie wyrazaja swojej opini ktora tak naprawde chcesz poznac.
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chcialam tylko wiedziec czy przebrac bluzke na inna, wiedzialam ze ta 2 podoba mu sie bardziej, a w odpowiedzi uslyszalam 'moze zostac jesli dobrze sie w tym czujesz'

@pushy: TO JAK K---A WIESZ TO NA C--J SIĘ PYTASZ?
  • Odpowiedz
zebyscie zaczeli odpowiadac a nie udawali ze wszystko jest okej

@pushy: RÓWNIE DOBRZE MOGŁAŚ SPYTAĆ O MASĘ CZARNEJ DZIURY.

PYTAM PONOWNIE: NA C--J PYTASZ SIĘ O RZECZY NA KTÓRE ZNASZ ODPOWIEDŹ?

TERAZ WYCIĄGASZ TE BRUDY I ROBISZ AFERĘ NA MIRKO. DLATEGO K---A UNIKAMY ODPOWIEDZI WPROST NA PYTANIA Z D--Y.
  • Odpowiedz
@pushy: Bo tak naprawdę nie chcecie usłyszeć prawdy tylko potwierdzenia tego co myślicie.
Bo łatwo łykacie bajerę.
Bo nie szanujecie nas gdy pokażemy jakieś słabości.
itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pushy:
Ja mówię co myślę. Chłopaki takim konformizmem sami sobie kręcą bat. A jak się kobietę od początku przyzwyczai do czasem negatywnych opinii to później jest spokój.
To trochę jak z laskami udającymi o----m - facet nic nie zmienia bo myśli, że robi dobrze, a potem problemy.
  • Odpowiedz
@Hapecki: czytałem gdzieś kiedyś, że facet przytakuje i nie stara znaleźć się rozwiązania, bo te blurwy różowepaski po prostu pragną atencji i zrozumienia a nie rozwiązywania problemów. w tym wypadku musiałaś się spytać, bo chciałaś coś osiągnąć, odpowiedź znałaś.
  • Odpowiedz
@pushy:

Chcialam tylko wiedziec czy przebrac bluzke na inna, wiedzialam ze ta 2 podoba mu sie bardziej, a w odpowiedzi uslyszalam 'moze zostac jesli dobrze sie w tym czujesz'

Poważnie myślisz że wybór bluzki ma jakiekolwiek znaczenie dla #niebieskiepaski? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skoro wg ciebie druga podobała mu się bardziej, to
  • Odpowiedz
@pushy: powiedz mu, ze ma miec jaja i jak się go pytasz w której wyglądasz lepiej to ma powiedziec szczerze. Rozmawiaj z nim komkretnie i po mesku bo inaczej zrobi się z niego pipa, a tego raczej nie chcesz bo wtedy szybciutko ci sie znudzi. Mam nadzieję, ze pomogłem. : )
  • Odpowiedz
@pushy:

Chcialam tylko wiedziec czy przebrac bluzke na inna, wiedzialam ze ta 2 podoba mu sie bardziej, a w odpowiedzi uslyszalam 'moze zostac jesli dobrze sie w tym czujesz

Czego tu nie rozumiesz? Jeśli się lepiej w niej czujesz - zostaw. Jeśli obojętnie lub gorzej - zmień lub zostaw. Tyle.
  • Odpowiedz
@pushy: Skoro wiesz, że tamta bluzka podoba mu się bardziej to po kij to pytanie w ogóle? To powinno być pierwsze co pomyślałaś, a nie czemu odpowiedział tak, a nie inaczej. A z drugiej strony może mylisz się i tamta nie podoba mu się bardziej, albo w obu wyglądasz fajnie i tak na prawdę ma mocno w------e czy założysz tą czy inną.
  • Odpowiedz