Mozecie mi wyjasnic dlaczego #niebieskiepaski jak zadasz im pytanie odpowiadaja to co rzekomo chcesz uslyszec a nie wyrazaja swojej opini ktora tak naprawde chcesz poznac.
Chcialam tylko wiedziec czy przebrac bluzke na inna, wiedzialam ze ta 2 podoba mu sie bardziej, a w odpowiedzi uslyszalam 'moze zostac jesli dobrze sie w tym czujesz'
@pushy: Bo tak naprawdę nie chcecie usłyszeć prawdy tylko potwierdzenia tego co myślicie. Bo łatwo łykacie bajerę. Bo nie szanujecie nas gdy pokażemy jakieś słabości. itd. ( ͡°͜ʖ͡°)
@pushy: Ja mówię co myślę. Chłopaki takim konformizmem sami sobie kręcą bat. A jak się kobietę od początku przyzwyczai do czasem negatywnych opinii to później jest spokój. To trochę jak z laskami udającymi o----m - facet nic nie zmienia bo myśli, że robi dobrze, a potem problemy.
@Hapecki: czytałem gdzieś kiedyś, że facet przytakuje i nie stara znaleźć się rozwiązania, bo te blurwy różowepaski po prostu pragną atencji i zrozumienia a nie rozwiązywania problemów. w tym wypadku musiałaś się spytać, bo chciałaś coś osiągnąć, odpowiedź znałaś.
Chcialam tylko wiedziec czy przebrac bluzke na inna, wiedzialam ze ta 2 podoba mu sie bardziej, a w odpowiedzi uslyszalam 'moze zostac jesli dobrze sie w tym czujesz'
Poważnie myślisz że wybór bluzki ma jakiekolwiek znaczenie dla #niebieskiepaski? ( ͡º͜ʖ͡º) Skoro wg ciebie druga podobała mu się bardziej, to
@pushy: powiedz mu, ze ma miec jaja i jak się go pytasz w której wyglądasz lepiej to ma powiedziec szczerze. Rozmawiaj z nim komkretnie i po mesku bo inaczej zrobi się z niego pipa, a tego raczej nie chcesz bo wtedy szybciutko ci sie znudzi. Mam nadzieję, ze pomogłem. : )
Chcialam tylko wiedziec czy przebrac bluzke na inna, wiedzialam ze ta 2 podoba mu sie bardziej, a w odpowiedzi uslyszalam 'moze zostac jesli dobrze sie w tym czujesz
Czego tu nie rozumiesz? Jeśli się lepiej w niej czujesz - zostaw. Jeśli obojętnie lub gorzej - zmień lub zostaw. Tyle.
@pushy: Skoro wiesz, że tamta bluzka podoba mu się bardziej to po kij to pytanie w ogóle? To powinno być pierwsze co pomyślałaś, a nie czemu odpowiedział tak, a nie inaczej. A z drugiej strony może mylisz się i tamta nie podoba mu się bardziej, albo w obu wyglądasz fajnie i tak na prawdę ma mocno w------e czy założysz tą czy inną.
@kaktus666: mysle ze ma bo zwraca uwage na to co ubieram. Skoro #niebieskipasek pyta sie mnie o to co on ma ubrac i ja otwarcie wyrazam swoja opinie to czemu ma to nie dzialac w druga strone nawet jezeli potencjalnie wiem choc nie moge powiedziec ze mam pewnosc.
@pushy: Niebieski pyta w co ma się ubrać, bo znając życie jest mu to całkowicie obojętne, a Tobie pewnie nie. #logikaniebieskichpaskow Właśnie tak wygląda nasza sztuka unikania gównoburz, no ale jeśli wolisz inaczej to mu powiedz ( ͡º͜ʖ͡º)
@pushy: TO JAK K---A WIESZ TO NA C--J SIĘ PYTASZ?
@pushy: RÓWNIE DOBRZE MOGŁAŚ SPYTAĆ O MASĘ CZARNEJ DZIURY.
PYTAM PONOWNIE: NA C--J PYTASZ SIĘ O RZECZY NA KTÓRE ZNASZ ODPOWIEDŹ?
TERAZ WYCIĄGASZ TE BRUDY I ROBISZ AFERĘ NA MIRKO. DLATEGO K---A UNIKAMY ODPOWIEDZI WPROST NA PYTANIA Z D--Y.
dziękuję, nie mam wiecej pytań.
Bo łatwo łykacie bajerę.
Bo nie szanujecie nas gdy pokażemy jakieś słabości.
itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mówię co myślę. Chłopaki takim konformizmem sami sobie kręcą bat. A jak się kobietę od początku przyzwyczai do czasem negatywnych opinii to później jest spokój.
To trochę jak z laskami udającymi o----m - facet nic nie zmienia bo myśli, że robi dobrze, a potem problemy.
Poważnie myślisz że wybór bluzki ma jakiekolwiek znaczenie dla #niebieskiepaski? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skoro wg ciebie druga podobała mu się bardziej, to
Czego tu nie rozumiesz? Jeśli się lepiej w niej czujesz - zostaw. Jeśli obojętnie lub gorzej - zmień lub zostaw. Tyle.
@pushy: Jesteś, k---a, gruba
Właśnie tak wygląda nasza sztuka unikania gównoburz, no ale jeśli wolisz inaczej to mu powiedz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@pushy: Będziemy potrzebowali dowodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)