@krzysssi33k: @RRybak: co się tak spinacie jak gacie w szpagacie? Jeszcze przez kilka dni może być wzmożone zainteresowanie plutonem, co kompletnie nie dziwi, ba nawet cieszy!! Cieszmy się obecnymi "kilkoma minutami" jego sławy ;)
@dzangyl: ja wszystko rozumiem, ja lubię żarty, ja lubię fajne obrazki, ale jak jeden debil z drugim wkleja w kółko TO SAMO PO RAZ 20ty i myśli, że bryluje, to mnie opuszcza wiara ludzką inteligencję. Okres wakacyjny gimbazy, to straszne czasy.. ( ͡°ʖ̯͡°)
@RRybak: @krzysssi33k: z gimbazą trochę nie trafione... Akurat piszę paper na konferencję CARO (tak więc trochę w temacie) i natrafiłem na pewnym forum astronomicznym na ten obrazek, który wydał mi się całkiem zabawny i pomyślałem, że się komuś spodoba.
Nie miałem świadomości, że nie robicie nic innego, tylko oglądacie podobne.Sorry.
#pluton #astronomia #newhorizons #nauka #humorobrazkowy #kosmos
@p4ws: może byś się zdecydował, bo nauka to zdecydowanie nie jest #!$%@? humor obrazkowy.
Okres wakacyjny gimbazy, to straszne czasy.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
z gimbazą trochę nie trafione...
Akurat piszę paper na konferencję CARO (tak więc trochę w temacie) i natrafiłem na pewnym forum astronomicznym na ten obrazek, który wydał mi się całkiem zabawny i pomyślałem, że się komuś spodoba.
Nie miałem świadomości, że nie robicie nic innego, tylko oglądacie podobne.Sorry.
http://www.wykop.pl/multimedia-tag/pluton/