Aktywne Wpisy
wortor +534
Czy dużą patologia będzie jak zacznę spotykać się z laską o 10 lat młodszą? Ja mam 83 lata, ona 73. Bardzo dobrze się dogadujemy, bo ona jest ogarnięta, ale dalej, to jest 10 lat różnicy. Jestem ciekaw opinii z zewnątrz, dlatego pytam
#zwiazki
#zwiazki
dotankowany_noca +44
Ale nie omieszkałem sprawdzić jak się wypinają/wpinają i jakie to uczucie mieć je nogach. Bloki z luzem to fajna sprawa, pozawalają na prawdę na spory zakres ruchu. Ale chodzi się w nich pokracznie, więc spacer z dziewczyną raczej odpada, dobrze, że nie mam dziewczyny :)
I jak widać na zdjęciach dostałem jeszcze cały tegoroczny katalog i jakiś tam ulotki.
Ja chce wiosnę #!$%@?!
#rower #oswiadczenie ##!$%@? #wiosnoprzyjdz #foreveralone
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Widzę, że edytujemy na zmianę :) Ja nie przepadam za jazdą po terenie, a jak bym chciał w teren to bym wziął brata KTM i bym pojechał :)
I tak nie lubię jeździć w deszczu czy jak jest jakiś syf na drodze, uwielbiam słonko.
@3Xpro: Nie jest czasem tak, że bloków od sl nie dasz rady przykręcić do normalnych butków od spd? szosowe nie mają korków w podeszwie a blok jest wielki, dzieki czemu niby lepiej przekazujesz energię (m.in dlatego cranki-egg beatery są
1. Z czego masz zrobione bloki? Tworzywo sztuczne? Jak zamierzasz trochę chodzić (nawet awaryjnie przy potrójnym flaku w środku trasy) to są do kupienia na #!$%@? gumowe nakładki na bloki, dzięki którym można chodzić.
2. Jaki kąt luzu? IMO na początku jest OK ale już po pierwszych tysiącach km zaczyna #!$%@?ć bo czasami ciężko się wypiąć :/
Ciężko określić jaki to jest kont, coś koło 5-10 stopni, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jeszcze w nich nie jeździłem, ale wydaje mi się że wypinają się bardzo fajnie wątpię abym na nie narzekał. Wypina się z nich bardzo intuicyjnie.