Wpis z mikrobloga

Bobby Burger też daje radę ()


@ziemniaczana_krolewna: Przecież Bobby to najgorszy chłam - robiony franczyzowo, z tanim mięsem i najtańszymi warzywami. Nie zrobisz dobrego burgera za 12-14 złotych (tak, żeby jeszcze na nim zarobić).
  • Odpowiedz
@D3lt4: PoByku na marymoncie polecam.
Oprócz tego Warburger.
Oba lepsze od barn burgera a z kolei ten i tak jest o klasę wyzej od Bobbiego ktory jest beznadziejny.
  • Odpowiedz
@D3lt4: barn jest kiepskim burgerem, kiedyś był dobry ale teraz zszedł na psy.. z dobrych co odwiedzałem to jest między bułkami i warburger
  • Odpowiedz
@Grzesiek1010: i użyłeś gównokuraka z biedry? Poważnie pytam. Jak pomyślę o tym gównianym mięsie z popularnych sklepów, to aż mnie skręca. Nie przepadam za wulgaryzmami, ale nic poza "gównem" nie przychodzi mi do głowy, gdy określam piersi kurczaka 9zł/kg.
  • Odpowiedz