Aktywne Wpisy
Giga_Przegryw +10
Obstawiajcie kto zostanie nowym prowadzącym głównego wydania wiadomości w #tvpis. Dla mnie absolutny pewniaczek to ktoś z trójcy fajnopolaków - albo Krasko albo Durczok albo Tomasz Lis.
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
@Kejran @Sorek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #motoryzacja
A historię ze znajomym można dopisać do absolutnie każdego auta :D Gdyby zamiast Hondy kupił Fiata to też byłoby 3 razy taniej.
Klasyczne bmw w 6cyl benzynie nie jest drogie w naprawie, mam piąte bmw i jeśli chodzi o ceny czesci są porównywalne z innym markami i adekwatne do jakości. Najwieksza zaleta to bezawaryjność miałem bardzo dużo aut rożnych Marek i bmw są jednymi z najsolidniejszych w tej kwestii.
Co do policji to zatrzymano mnie dwa razy, w Oplu i Fordzie ;)
Co do awaryjności bmw to te starsze modele właśnie do 10-15k zł są jednymi z najmniej awaryjnych, z doświadczenia z nimi wiem, że jak są zdrowe i pewne to jeżdżą, niema czegoś takiego, że nagle coś sie psuje i staje, bo auto ma kaprysy. A wszystkie Sebixy są świetnym dowodem, czy inne auto pałowane i używane przez debili po tylu latach dalej jeździłoby i często trzymało fabryczne
Co do bezawaryjności bmw tutaj spierał się nie będę. Jeśli twierdzisz, że za 10k kupi się zdrowe i pewne bmw to pewnie tak jest.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Shodan56: za 10 klocków może uda Ci się kupić 320i coupe we względnie przyzwoitym stanie i wypasie. I licz się z tym, że kolejne 3-5 wypadałoby wyłożyć na wejściu żeby jeździć jak przystało na BMW. Ale w zamian dostajesz na prawdę zajebiste auto.