Wpis z mikrobloga

Mirki z #mirkokoksy moze bedziecie mi mogi pomoc. U mnie 178/72 przed redukcja zalałem sie troche tłuszczem i ok 30 dni temu zacząłem wycinkę. Na początku kalorie na 2200 50W/20T/30B plus codziennie cardio ok 20min. Wszystko zajebiscie wczoraj wchodzę na wagę 68,6kg. Na obiad niestety przychodze do babci gdzie podaje gołąbki no to jem jednego wliczam go na fitnnespalu. Następnie silka potem ryż z kurczakiem a na kolacje cycek z grilla plus sałatka warzywna zeby węgle uzupełnić. Na koniec dnia wszystkie makrosy i kalorie dobite. Budze sie dzisiaj rano wchodzę na wagę jak codziennie a tu jeb 69,7. Aż przestaje mi sie chcec dalej redukować. Czym to moze bys spowodowane?
  • 19
Czym to moze bys spowodowane?

@jackpolite: uzupełnieniem glikogenu, który związał wodę.

40 minut

Ostro

@mamarysh: chyba nie wiesz co znaczy ostro, skoro ma trwać 40 minut. Proponuję 20 sekund sprawle/40 sekund bieg bokserski, zobaczymy, czy wytrzymasz chociaż 10 minut

marne 20minut

@stoprocent: odpowiednio wykorzystane 20 minut ma o wiele lepszy efekt, niż godzinna aktywność stałym tempem
@stoprocent: nie masz pojęcia o czym mówisz, proponuję tak jak wcześniej 20 sekund sprawle na maksa/40 sekund bieg bokserski, zobaczymy ile wytrzymasz. Albo 20 sekund na maksa na ergometrze wioślarskim/40 sekund utrzymanie mocy>180 W.