Aktywne Wpisy
AlienShooter +4
Prime_Show_MMA +53
🔥 Czy Wy też nie możecie się doczekać przyszłej gali Prime MMA? 🔥
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
#muzyka #muzykaelektroniczna #muzykaklasyczna #metal #industrial #folkmetal #vikingmetal #srkmsc
@GetRekt: mozecie cos konkretnego podesłać? Z bethoveena te sonaty znam ale nudza. Wagnera cos innego niz Valkyrie? :P
Kochać to nie znaczy zawsze to samo
uważaj ziomek bo ta suka leci na twoje siano
co znaczy kochać poznać jej nie dano
zweryfikuj wtórnie może sypiasz z blacharą
Pozdro elo z fartem #!$%@? nie
Wagner w sumie nie napisał bardzo dużo, a głównie opery, dramaty muzyczne itp. Więc ciężko słuchać tych utworów jako całości, polecam więc takie składanki:
Wszystko inne tez jest. Chyba nic wartosciowego nie zostalo pominiete.
ps. masz blad w nazwie, powinno byc Korpiklaani ; >
@Knightlord: miałem foldery z podgatunkami kiedys ale nie było sensu, masz jakis inny pomysl na organizacje tego?
screen ja kto wygląda u mnie ;)
@push3k-pro: meczy ja dluzsza mete a dlugo miałem ich na liscie, nie jestem fanem niskiej jakosci nagrań