@Veuch: Tak, taki trochę jest, straszna przylepka i mówimy na niego Cycu :P @konik_polanowy: Bo pchał się na kolana, a go odsunęłam, żeby mnie nie sierściuchował @Dreszczyk: Jeszcze psa brakuje, ale śpi na innym łóżku :D
@markedone: Po tylu latach z taką ilością kotów już się przyzwyczaiłam, że pod ręką zawsze gdzieś jest rolka do ubrań, poza tym staram się nie zostawiać ciuchów tam, gdzie koty lubią sypiać @gabrally: Też bym leżała, o ile nie przychodziłyby mruczeć o 5 nad ranem :/
@wrednakasia: Moi rodzice mają wypukły monitor CRT. 4:3, 15 cali. Kupowany za średnią krajową teraz jest warty najwyżej dwa piwa. Technologia trochę poszła do przodu przez ostatnie kilkanaście lat.
@Aura_: Tatuaż totalny przegryw, jeszcze brakuje żeby wytatuować sobie - "dziewica do końca życia". Choć w sumie dobrze gdyby takie były tatuaże od razu facet wiedziałby, że kobieta jest "p----------a" i szkoda czasu na nią.
#koty #pokazkota
@konik_polanowy: Bo pchał się na kolana, a go odsunęłam, żeby mnie nie sierściuchował
@Dreszczyk: Jeszcze psa brakuje, ale śpi na innym łóżku :D
Komentarz usunięty przez autora
@gabrally: Też bym leżała, o ile nie przychodziłyby mruczeć o 5 nad ranem :/
Komentarz usunięty przez autora
biały i rudy mają wredne mordy, ale nie ma co się dziwić, skoro właścicielka to @wrednakasia ( ͡° ͜ʖ ͡°)