Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@metone: jeżdżą. Nawet w zeszłym roku kumpel przejechał super flow na sztywnym widelcu. Na SF mając trochę umiejętności i dobre hamulce powinieneś spokojnie sobie poradzić.
  • Odpowiedz
@metone: jechałem tam dwa razy, raz po szlakach a raz SuperFlow i nie mogę się doczekać kiedy znowu pojadę. Niestety muszę zaczekać do końca września ale wtedy tak na 3-5 dni się tam wybieram :)
  • Odpowiedz
@Tuff: Różnie., Chociaż w tym roku jeszcze nie byłem bo zawsze coś wypadało. Ale w wakacje praktycznie co weekend jeździmy gdzieś w góry - głównie nasze sudety bo najbliżej, ale też Smrek, Rychleby czy tak jak jutro Kouty.
  • Odpowiedz
@Tuff: Bez przesady, bo do bycia pro jeszcze mi dużo brakuje. Po prostu w tym roku stwierdziliśmy że lepiej się zgadać i jechać samochodami aby na miejscu pośmigać po ciekawych terenach (singlach) niż po raz 50 jechać w nudnym terenie.

A w dobrym towarzystwie można się świetnie bawić zarówno zjeżdżając po na złamanie karku po trudnych trasach enduro, jak i podczas niedzielnej wycieczki po płaskich polach.

Chociaż jakbyś chciał robić
  • Odpowiedz
@KillBill: @malpie_runo: @Aiden7: @Diabl0: @Tuff: @giermek: Wołam wszystkich.
Jak wam się podobają Rychleby, to polecam single w Srebrnej Górze - MIODZIO!!!
Byłem już na Rychlebach, Koutach, Srebrnej i Smreku (jako "stricte) Singlach, Srebrna jest mega fajna, prawie jak Rychleby. Rejon zajebiscie fajny, bo jeździ się w około Twierdzy, fosą. Ściezki są przygotowane, są soczyste dropy (na trasie C) A i
  • Odpowiedz
@uysy: właśnie się wybieram do Srebrnej Góry, mam GPS+Powerbank i wszystkie ścieżki pościągane, ale nie wiem czy to wszystko ogarnę! :) dzięki za rekomendacje, mam HT 100mm na powietrze, chyba starczy.
  • Odpowiedz
@KillBill: Najbardziej mi się podoba B - dużo flow w fajnym terenie. Jeżeli chodzi o A to polecam startować A1 i kontynuować normalnie A. Trase C zostaw sobie na koniec, pare miejsc raczej bedziesz musiał objechać Cziken Lajnami (ja też objeżdzałem :P).
Trasy są troszke ciężko oznaczone, czasami trudno się odnaleźć. A1+A znajdziesz bez problemu (mijasz start A i jedziesz dalej do startu A1). Start B jest jeszcze ZA startem
  • Odpowiedz
@KillBill: I najważniejsze, auto zaparkuj NA DOLE, tam gdzie kończą się wszystkie single (oszczędzisz sobie podjazdu asfaltem na koniec wycieczki). Druga rzecz, ostatnio odkryliśmy, że na single nie trzeba dymać asfaltem, tylko na dolnym parkingu odbić zaraz w prawo na zielony bodajże rowerowy.
  • Odpowiedz