Wpis z mikrobloga

Czy ktoś miał problem z crashem gry po wejściu do wody? Czasami popływam dłużej, czasami krócej ale zawsze się #!$%@?, nie jestem w stanie skończyć misji z tym zielskiem do lurowania gryfa na początku. Wyguglałem już że to znany problem na AMD i pomaga update sterów, ale ja mam GTX :c Stery najnowsze, wersja gry też. #witcher3 #witcher #gry #pcmasterrace
  • 24
  • Odpowiedz
@Qsior: @Kauabang: Ale sie #!$%@?łem, wyłączyłem SLI i nie ma problemu już. W ogóle super optymalizacja #!$%@?, nie zauważyłem żadnych zmian w płynności xD Co ta druga grafa do tej pory robiła? xD
  • Odpowiedz
Wpis dla potomnych, jak by ktoś miał podobny problem: Na renderowaniu metodą klatek przemiennych 1 działa gorzej niż na jednej grafie, problemu z wodą brak, na trybie 2 działa jak z jedną ale jest problem z wodą.
  • Odpowiedz
@Sztofort: Widzę do czego zmierzasz, nie nie jestem #!$%@?ęty i nie parowałem ich od razu. Za 180 mi wpadła to się skusiłem. I ty mi mów co z tą wodą #!$%@?, a nie mi sprawdzasz zasadność doboru części w konfiguracji xD Bo wpadłem do studni i myślałem ze kompa za okno #!$%@?
  • Odpowiedz
@Sztofort: Jak mogli coś takiego #!$%@?ć, że tylko zeszłoroczne grafy mają support >.< Jeszcze rozumię jakieś 9xxx olać albo 2xx ale bez jaj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz