@TheFriQ: Widać że ci się przelewa. Mnie od dziecka rodzice uczyli, że pieniądze trzeba szanować, bo ktoś na nie ciężko pracował, a nie tak pod laptopa sobie wkładać. swojego penisa sobie włóż tam pod tego laptopa, a nie pieniądze. W dzisiejszych czasach ludzie nie mają nawet pojęcia kim był nasz wielki król Kazimierz II Wielki, którego podobizna widnieje na tych banknotach. Chyba nie pomyślałeś nawet co robisz i kogo obrażasz,
@TheFriQ: Sam się kreujesz na osobę, która co noc wymienia sobie panny, więc nie miej do innych pretensji, że tak właśnie cie postrzegają :) Oczywiście Pan wielce szanowny informatyk, tak mocno poczuł się urażony, że gdyby mógł to całe moje życie by streścił razem z cennikiem :"D
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
A Wy Mirki i Mirabelki jakich uzywacie?
źródło: comment_YxfrzJXd4mbQQMWIe0vapau1FzUCP1wX.jpg
Pobierzźródło: comment_6wa51RzRG1erKk0aIvYa0sM8GNufoIss.jpg
Pobierzźródło: comment_1iMew2dyga4MdSkZtqSAWi1FuzWIoRGp.jpg
Pobierz@entryk: taa, pozdro dla zakladow mam tam paru znajomych
Chyba sie nim żywisz bo cos Ci sie przytyło he he
Komentarz usunięty przez autora
FYI Yoga 2 Pro wygięta w druga stronę - używam tak jak stacjonarkę wtedy :)
źródło: comment_K8iSsefJ3Rkz9vdXMGJQC6txUeQXo0o9.jpg
Pobierz