Wpis z mikrobloga

@13vito37: Wiesz, rozmawiałem z jednym traderem ze 2 tygodnie temu i wycenił taki sam pattern na BattleScared na 200 kluczy więc tutaj na FT sypnąłem od ręki 220K, ale wiadomo że to tylko B/O ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do ceny M9, wziąłem ją z lounge xD Tam dostałem od ręki ofertę na 80 pure keys.
  • Odpowiedz
@13vito37: Nie z Mirko, trader z internetów, dodałem go kilka miechów temu. 2kav się zwie chyba, ale nie powiem Ci dokładnie ;P
  • Odpowiedz
@qrk: raczej mało tradeowalem ch, chociaż na tym niezłe kokosy można zbić to wolałem kupywac kara dopplery po 130 k na qs (ludzie sami się zgłaszają) i sprzedawać po 150 na loungu, tak samo z kara fadami tiger toothami itp :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@13vito37: Dzięki Mirku. Trade'owanie CH to prawdziwy gwóźdź w benisie, ale można na nich nieźle zarobić lub stracić (jak ktoś nie ma cierpliwości). :-)
  • Odpowiedz
@13vito37: Wiesz, tego Karambita kupiłem przez przypadek bo kliknąłem Quick Buy w przeglądarce bo czym okazało się że wygląda jak wygląda. Kotszował mnie 178 euro ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiec jest trochę w tym prawdy co mówisz :-D
  • Odpowiedz