Wpis z mikrobloga

• 10
Pomyśleć że w MoP po roku pod wyjścia mieliśmy 4 content patche w tym 2 nowe raidy, 3 nowe krainy + jedna zmieniona, nowe scenariusze + ich wersje HC i nową trudność raidów. A do tej pory w WoD dodali jeden "garrison patch", jeden raid i jedną krainę wyciętą przed premierą. Do tego ani słowa innej wyciętej krainie, Farahlon, ani o tym co będzie dalej. Jak tak ma wyglądać to przyspieszone wydawanie dodatków to ja dziękuję.
#worldofwarcraft
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kazak77: jeżeli mają wydawać częściej dodatki z jeszcze mniejszą ilością contentu to ja podziękuję Blizzardowi i chyba pozwolę sobie ponarzekać na robienie 1 rok ostatniego rajdu z dodatku i poczekać na coś dopracowane niż potem użerać się z brakiem contentu.
  • Odpowiedz
@Kazak77:
@Zhukov: ja od sierpnia 2013 konto aktywne mialem 4 miesiące w okolicach premiery wod. wow zrobił się dla mnie taki nudny, że do raidowania to musiałem się zmuszać. Z tego, co widzę po znajomych to online są tylko nolife-y. W ciągu kilku dni powinni ogłosić liczbę subskrybentów na 2gi kwartał, nie zdziwie się, jeżeli będzie poniżej 5M.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Froto: No właśnie nie wiem. Nowego dodatku ani widu ani słychu, pewnie zapowiedzą na Blizzconie. Jak dadzą zapychacza w stylu Ruby Sanctum to tylko jeszcze bardziej ludzi zdenerwują.
@Zhukov: I tak będzie minimum rok ostatniego raidu, trzeba być naiwnym żeby wierzyć w te ich zapewnienia. Nawet jak beta zacznie się od razu w listopadzie w co wątpię, to i tak premiera będzie najwcześniej w maju biorąc pod uwagę
  • Odpowiedz
@Kazak77: pedał z youtube (Nexos) całkiem spoko teorię rzucił, że na najbliższych jakichśtam targach przedstawią nowy dodatek, zaczną wcześniej testy, ażeby na grudzień-luty wrzucić dodatek do gry. Nie wiem ile w tym sensu, ale raczej Blizzard będzie mocno spinał dupę, ażeby nie było roku tej przerwy, bo wtedy to będzie potężna porażka.
  • Odpowiedz