Aktywne Wpisy
- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz
Umeraczyk +19

Od dłuższego czasu szukam ciekawych stron po niemiecku i ciężko takowe znaleźć. Staram się uczyć niemieckiego no ale ileż można czytać artykuły o Grecji na Spigelu?
Poleca ktoś coś?
#niemiecki #niemcy
@ufik78: Tu też byłem, ale miałem wrażenie, że mało tam się dzieje. Przejrzę.
W każdym razie dzięki ;)
@krdk: Sam nie umiem posługiwać się tym całym reditem hehe więc tylko dodam do wpisu kolegi, że tam po prawej masz różne, jak oni to nazywają subredity, i tam też możesz pogrzebać.
To znaczy - słyszę jakieś niemieckie słowo i nie wiem co znaczy ale jak bym usłyszał polskie to jestem w stanie przetłumaczyć na niemiecki (oczywiście mówię o tych najprostszych).
Z moim angielskim nie zauważyłem czegoś takiego.
Ty się mnie nie pytaj, mój niemiecki ciągle kuleje a ten link do niemieckiego reddita to już mam kilka miesięcy w zakładkach, a dalej nic nie rozumiem :(
Za moich czasów w mojej szkole w Polsce dostępny był magazyn Juma.
http://fastoo.com/#search/studenten+magazin