Aktywne Wpisy
Polska5Ever +91
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
kamil1014 +775
Zrobię małe podsumowanie bo niektórym się w głowach pomieszało:
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
Cześć Mirki i Mirabelki,
Planuje zakup Mi Band Xiaomi oraz powerbank Xiaomi po pojemności 10400
Który portal powinienem wybrać?
Gearbest ma chyba najlepsze ceny, za powerbank 13.55$, za opaskę 13.79$. Tylko pamiętam, że gdy stamtąd kupowałem słuchawki, to dochodziło koszty wysyłki jakieś, ubezpieczenia itd. Do tego paczka szła nie rejestrowana. Po mimo, że miałem tracking nr, to nie mogłem jej namierzyć.
Jeśli chodzi o pandawill, to znów opaska kosztuje 19.99$ i oni nigdy nie kwapili się z szybką wysyłką.
Zaś przy aliexpress nie znam zaufanych sprzedawców, którzy mnie nie oszukają, wyślą szybko co mają wysłać, i będzie to oryginalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Który sklep byście wybrali, bądź którego sprzedawca na aliexpress?
Pytam, bo nie mam konta walutowego i zawsze płaciłem ze zwykłego konta i płakałem na podwójne przewalutowanie w mbanku