Wpis z mikrobloga

@soft1house: znaczy się nie przenośna bo będzie stała na szafce, ale ma ograniczone miejsce i nie jest w stanie postawić wielkiego kolosa z piekarnikiem. Gazowe odpadają bo rury z gazem nie doprowadzi. Panele indukcyjne widziałem i z tym nie ma problemu. Zacząłem się tylko zastanawiać czemu nie ma typowo elektrycznych, pewnie to jest ograniczona troszkę technologia.
@soft1house: wolałby na dwa i żeby była wolnostojąca. Ciężko mi powiedzieć, jutro będę to zobaczę jak to wygląda bo aneks kuchenny ma już zrobiony.
Gdybym miał dla siebie kupować to kupiłbym indukcję pod zabudowę i gotowe, zero kombinowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrAnielski: @soft1house: @happyloverboy: dzięki za wywołanie do tablicy! :)

Jeżeli chcesz kuchenkę która:
- bierze bardzo bardzo dużo prądu
- nie ma pewnej gwarancji
- utrudnia gotowanie na większych garnkach
To bierz ją śmiało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli zależy ci na małej płycie to zdecydowanie lepsza będzie indukcyjna. Nie musi to być koniecznie nasza, ale po prostu płyty ceramiczne elektryczne grzewcze to najgorszy