Wpis z mikrobloga

@Grizwold: o #!$%@? co to za syf? Chyba wrzuciłbym im to na kuchnię jakbym to dostał u nich na miejscu. Widzę, że we Wrocławiu nie ma co cebulić na pizzy tylko zamawiać ze sprawdzonych miejsc.
  • Odpowiedz
@Johny_Gitarzysta69: była to pizza Paloma drogi mirko-bracie. Wszystkie składniki całej palomy byly po jednej stronie wiec ta wspaniała pizzeria dala mi wybór: zjeść margarite i Palome albo rozprowadzic równomiernie składniki po calosci i mieć standardowa palome. Genialne, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)- ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Grizwold: Zgadzam się Pychotto robi najlepsze. Świetne ciasto i dodatki, sos ma gęstą konsystencję ja na sos przystało i smakuje odpowiednio, a nie jest wodą zmieszaną z koncentratem
  • Odpowiedz
@pijmleko: nie no pizza jako tako smakuje, jest mocno serowa, ale tym razem dostawca dał ciała po calosci. Ogólnie nie używają zbytnio drogich (raczej najtańsze) składników wiec i jakość przez to nie poraża.
@aj_waj: zaraz po samym otwarciu lokalu jakość była na prawdę dobra jak na te ceny a obsługa tez fajna. Ale jakoś ostatnio coraz bardziej się psuje
  • Odpowiedz
@Grizwold: haha, ładnie dostawca musiał się #!$%@? z pizza ;p haha ;s swoją droga to dałas mi mysl na dobry patent jak będę zamawiał z rozowym pizze, pół takiej zamowie i poł takiej - GENIALNE!
  • Odpowiedz