Aktywne Wpisy
JaNieGejJaPapiesz +353
Za każdym razem jak pomyśle jak polska jest #!$%@? po chwili navhodzi mnie refleksja że moglo być gorzej. Mógł byc jakis batustan w afyce albo jakieś gówno w azji typu chiny lub jakieś slumsy w ameryce południowej. Nie jest może suuper ale moze być
#gownowpis
#gownowpis
dziadeq +400
Miesiąc temu: kobieta była gwałcona, dlaczego ludzie nie interweniują!?
Ludzie interweniują:
#bekazlewactwa #afera
Ludzie interweniują:
#bekazlewactwa #afera
W związku z tym, a także ze spamem tęczowymi flagami jaki ma miejsce na wykopie, proponuję żeby dla równowagi wszyscy normalni użytkownicy umieszczali flagę Konfederacji na swoich awatarach.
#4konserwy #antyneuropa #bekazlewactwa
Ale musisz sobie sam wydrukować.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
- JAK MOZESZ JESC MIRABELKI GDY W USA ZABRANIAJA FLAGI KONFEDERATOW I HOMOSIE MOGA BRAC SLUB!!!11
- NIE WIEM. MOŻE DLATEGO, ŻE
#pdk ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pod tą flagą ludzie walczyli i ginęli o wolność.
Północ zniosła niewolnictwo po to żeby osłabić gospodarkę południa, która bazowała na plantacjach. Ten konflikt narastał przez długi czas.
Porównując Konferencje do nazizmu i komunizmu obrażasz swoją głupotę i ignorancję.
@Lisiu: Ktoś kto cieszy się z legalizacji jest nienormalny?
@Lisiu: chyba o niewolnictwo XD
1. W konstytucji z roku 1860, jest zapisek chroniący prawo do posiadania niewolników.
2. Konstytucję można było interpretować w ten sposób, że stany miały prawo do odłączenia się.
Chociaż oczywiście nie popieram niewolnictwa w żadnym jej wariancie, to niewolnictwo wcale nie było powodem do wojny secesyjnej - było tylko zwykłym pretekstem do niej. Północ nie była wcale lepsza od Południa, ponieważ sami
Korzystałem z tej mapy mówiąc o niezniesieniu