Wpis z mikrobloga

@PytaPrzeznaczenia skoro jesteś taki męski i twardy (http://www.wykop.pl/wpis/13286057/#comment-42254475) - proponuję Ci zakład.

Robimy badania krwi i pomiar ciśnienia. Jeżeli moje okażą się nie w normie (przywołana przez Ciebie anemia bądź co tam sobie chcesz) - zjem publicznie burgera z wieprzowiny / barana. Jeżeli Twoje okażą się nie w normie - przez cały dzień jesz tylko produkty roślinne i w każdym z nich - szpinak bądź inna trawa. Jak wspomniana przez Ciebie krowa.

To jak? W internecie każdy jest twardy? Czy też chcesz podnieść rękawicę? ;)

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #drama #shitwykopsays #weganizm #bekazwegetarian.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grecki: w poniedziałek wstawię tu wydruk z badania krwi, ale wiem doskonale, że ja i Ty mamy wszystko ok jako osoby młode i aktywne (ja 24lvl, 72kg, 178cm). Serio chce Ci się jeść tylko zielsko? Nie jem mięsa tłustego, ale jakieś tam się zawsze je. Wege każdemu się kojarzy jak się kojarzy..
  • Odpowiedz
@PytaPrzeznaczenia: Tak. Sam byłem zwolennikiem diety opartej o białko (bo przecież z roślin się nie da, nie ^^), choć nigdy nie miałem podejścia "wege to cipy". Spróbowałem na początek dla testu (potrzebuję dużo kcal i czułem się ciężko na poprzedniej diecie, coś w okolicach paleo), i okazało się, że i energii więcej i wyniki w treningach lepsze. Ostatecznym potwierdzeniem były ostatnie zawody gdzie poszło świetnie jak na moje możliwości (szczególnie
  • Odpowiedz
Nie jem mięsa od 4-5 lat. Według domorosłych dietetyków z wykopu powinienem już nie żyć. Nie przejmuj się tymi pseudo koksami typu Samiec Alfa. Frajerzy zasłaniają się kulawymi argumentami z dziedziny biochemii, a w rzeczywistości krytykują wegetarianizm tylko dlatego, że żrą mięso z przyzwyczajenia i chcą z tego powodu się dowartościować.
  • Odpowiedz