Wpis z mikrobloga

@appylan: Nie, to tak dla jaj napisałem
A teraz na poważnie
Gdyby ktoś z dwójki Okafor/Russel poszedł wcześniej w drafcie, to New York Knicks wybiorą między tą trójką graczy
Kristaps Porzingis
Frank Kaminsky
Trey Lyles
  • Odpowiedz
Utah Jazz:
- chcą ponownie u siebie Paula Millsapa, co wiązałoby się z tradem Derricka Favorsa
- chcą trade'u Trey'a Burke'a i mogą go dołączyć w jakiejś wymianie dzisiejszej nocy
  • Odpowiedz
Sixers wybiorą Porzingisa i z ich czterech potencjalnych gwiazd (MCW, Embiid, Noel, Porzingis) po 3 latach tankowania mogą wylądować z jednym tylko niezłym Noelem.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@melo7: Broussard(wiem..wiem "multiple sauces" ale nadal) podaje, że Knicks wybiorą Porzingisa, Kaminsky'ego albo Lylesa jeśli Okafor i Russell nie będą dostępni z czwórką. No i w p---u i wylądował...
  • Odpowiedz
Od roku 2002 i wzięcia Yao Minga z 1 numerem draftu ŻADEN gracz spoza Stanów Zjednoczonych (uznany jako International, czyli generalnie nie wyszkolony w USA) nie został All-Starem gdy wybierany był na miejscach 1-14, czyli pickach z loterii draftu. A było tych ludzi aż 19

Nic do tego człowieka nie mam, ale to jest druzgocący fakt, szansa na wtopę na graczu z Europy jest bardzo duża

wpis Vojtazzz
@hogus_pogus: Do
  • Odpowiedz