Aktywne Wpisy
SmugglerFan +91
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +87
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Czy ktos z Was jest szczesliwym (lub nie) posiadaczem #blackberry passport?
Jak wrazenia? Mieliscie okazje porownac z #ios ?
Zastanawiam sie na wymiana mojego #iphone na #bb ale zastanawiam sie jak to sie sprawuje w codziennym uzytkowaniu? Jak dzialaja aplikacja z andka i amazonu, jak kompatybilnosc z serwisami spolecznosciowymi? Czy sa jakies problemu z BT?
@ksiak: sam przerabialem Bolda 9900 i Playbooka i przeszedlem na produkty Applea chyba tylko z powodu tego, ze oba urzadzenia byly przestarzale.
Co do aplikacji to chodzi mi glownie o streaming muzyki( ale tu chyba Spotify bedzie dzialalo bezproblemowo) i jakas aplikacje do biegania w stylu Nuke running.
Pozatym bezproblemowe dzialanie z radiem( odtwarzanie muzyki przez BT i odbieranie/wykonywanie polaczen)
Spotify śmiga, facebook też (szczególnie razem z BlackBerry Hub), nie wiem co to Nuke running, ale mogę zaraz obczaić czy działa. Chyba, że to nawigacja to
Sprawnosc i niezawodnosc BT jest dla mnie kluczowym spektem poniewaz jest taksowkarzem i przez BT slycham muzyki (MP3 jak i Spotify) a przy okazji wykonuje i odbieram polaczenia wiec musi to dzialac bezblednie.
A co do BT to nie wydaje mi się, żeby nie działało dobrze, bo telefon swoje kosztuje i BB jest porządne, więc by tego nie zepsuli ;).
Także kupuj śmiało.
Albo może ktoś się odezwie i sprawdzi
Komentarz usunięty przez autora
@ksiak: dzieki!
Napewno bedzie mi brakowało darmowych rozmów i wysyłania wiadomości za pośrednictwem iCloudea ale przy moim moim kontrakcie nie powinno to byc dużym problemem.Boje sie tylko, ze po zakupie okaże sie, ze nie bede do konca zadowolony. No ale to wyjdzie w praniu.