@wspodnicynamtb: Mojemu kuzynowi kiedyś się "złożył" przy główce ramy jak z krawężnika kołem zjechał. Szczękę 2 tygodnie składali, teraz ma więcej blachy jak kości. Polecam :D
@DragDay7: To chyba był rower z papieru... @lubfarmaceute: Skąd taki pomysł? Myślę, że ktoś się szykował do podróży i to był najlepszy sposób, aby zapakować rower do torby. ( ͡º͜ʖ͡º)
@wspodnicynamtb: Bardzo dawne lata kiedy rowery górskie to była świeża rzecz na ulicy. Katował rower, który nie był do tego przystosowany. Najgorzej miał z żuchwą. Jeszcze opowiadał nam, że ruszając nią ręką czuł, jak się rozchodziła w różne strony, blee :D
@wspodnicynamtb: no nie wiem, nawet takie tribany mają dożywotnią gwarancję na ramę. Trochę ten rower kosztował, nie wiem co z nim zrobiłaś, ale tak czy siak nie powinien się tak złożyć.
@paruweczka: To nie mój rower XD Dużo zależy od upadku. Nie wiem czy jakby tak skasować tribana to ktoś by uznał gwarancję. Rozumiem, że coś pęknie przy normalnych użytkowaniu. Tutaj ktoś wyraźnie przywalił mocno.
#rower #canyonwykopclub #wykopcanyonclub
@lubfarmaceute: Skąd taki pomysł? Myślę, że ktoś się szykował do podróży i to był najlepszy sposób, aby zapakować rower do torby. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dużo zależy od upadku. Nie wiem czy jakby tak skasować tribana to ktoś by uznał gwarancję. Rozumiem, że coś pęknie przy normalnych użytkowaniu. Tutaj ktoś wyraźnie przywalił mocno.