Aktywne Wpisy
bArrek +74
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +188
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Od jakieogś czasu mam ochotę na 2 kółka, nie specjalnie lubię jeżdzić autem. Niestety na dzień dobry 125 nie kupię, odpada jako moto do nauki + 3 lata prawka stuknie mi za równy rok, tak więc postanowiłęm kupić teraz lichą 50, a za rok/dwa 125. Jakoś tak się stało, że zgadałem się wczoraj z takim jednym kumplem na imprezie co już chwilę śmiga. Obecnie buja się CBR 125, ale szuka czegoś pod A2.
Był z nim jeszcze jakiś kumpel, starszy gośc (koło 30) na jakiejś Kawie, ale to była maszyna (。◕‿‿◕。)
Ale do rzeczy! Zgarnął mnie dzisiaj, przewiózł po mieście, zawiózł na lotnisku
Ogarnąłem całość w 5 minut i muszę wam powiedzieć: K---A MIAZGA.
Chyba najlepsze 10 minut mojego życia.
Od zawsze mnie ciągnęło do 2 kółek, jazda po mieście, nad wodę. Ale dziś to był obłęd :)
Może i głupi pomysł kupować pierw jakąś 50, ale chce się w miarę nauczyć jeździć nim ruszę coś mocniejszego.
#motoryzacja #motocykle
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie wysilaj się z odpowiedzią bo leci #czarnolisto
@screwdriver: o 50 myslalem od dawna, ale dopiero teraz się przeprowadzamy, garaz i te sprawy. Co do 125, chodzi o to, ze nie oplaca mi sie robic A1 skoro za rok wybija 3 lata B. A jak kupie 50 za miesiac to jeszcze pojezdze troche w tym sezonie + przyszly.
125ccm można uznać za prawdziwe moto, 50 w żadnym wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bardzo szybko przekonasz się że potrzebujesz więcej mocy, a kontrola tej potrzeby może
Komentarz usunięty przez autora
@djmentos:
@SwiniaczXXX:
Czytaliscie, ze 3 lata B stuknie za rok? Nie oplaca mi się robic teraz A1 za 1.1k zl.
A chciałem pojezdzic w tym sezonie + nastepny.