Aktywne Wpisy
Hitman8624 +463
Nic nie budzi człowieka lepiej niż pukanie do dzwi policjanta o 4 rano z zapytaniem czy motocykl który leży 50 metrów od mojego domu nie jest przypadkiem mój. Jak się okazało to był mój motocykl i policja akurat przejeżdżała obok gdy jakiś trzech ch00jków go kradło. Udało się złapać dwóch z nich od razu a trzeciego szukają. Z tego co widziałem to moto niezbyt uszkodzone ale jak zobaczyli radiowóz to go rzucili

Canova +90
Wtf xD Nie dziwie się że dzieciarna ma zryta banie jak od małego jest wszędzie atakowana seksualnościa
#rozowepaski #niebieskiepaski #beka #twitch
#rozowepaski #niebieskiepaski #beka #twitch

http://allegro.pl/serwer-nas-wd-my-cloud-ex2-0tb-usb-ethernet-raid-i5444706287.html
Szukam #nas z raidem pod chmure na pliki, torrenta i timemachine od #apple.
A ta cena to troche #cebuladeals. No chyba że macie lepsze propozycje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twój wpis wygląda na błędny. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad. Tag #cebuladeals służy do dzielenia się promocjami, kuponami, okazjami cenowymi czy błędami sklepowymi. Nie służy natomiast to zadawania pytań, opisywania swoich historii czy wrzucania śmiesznych zdjęć.
w skrócie: Naucz się #!$%@? tagować
i polecam
powiedz mi działa tam dobrze torrent i jakie appki można tam doinstalować. bo widziałem że tam jest "inne" ale nie wiem jak to działa.
@adiqq:
Zeby to mialo choc raida 5....
Masz jakieś buildy lub możesz coś polecić? @rawilson @sylwek2k
będą torrenty, media center i to w cenie samej obudowy co podałeś. a co się będę mógł pobawić później w rozszerzanie to moje :)
@sherkhaan: Jeżeli potrzebujesz się pobawić to masz rację. Tylko powiedz mi co to za NAS bez np. raid?
@nsfw: może w