Wpis z mikrobloga

Salsa, hip hop i jakas rumba czy inne tango. Gdzie ja to mam tanczyc? #!$%@? czy nie ma normalnej szkoly tanca gdzie naucza mnie tanczyc #!$%@? polki?

@TheFuckingRoses: Aleś odleciał. Po #!$%@? Ci się uczyć Polek, Krakowiaków czy innych Polonezów? Gdzie to będziesz tańczył? Nawet na weselu nic nie zaimprowizujesz. Poza tym, jak się #!$%@? do tanga to w ogóle nie ma rozmowy.
@janek_kos: polke to na weselu. To przykre jak widze ten tlum mlodziezy tanczacy nie wiadomo co, gdy wpada polka i starsi wiekiem #!$%@? az milo popatrzec. Zawsze schodze z parkietu zeby nie uczestniczyc w tyym festiewalu zenady i popatrzec jak starsze towarzystwo wywija do rytmu ktory dla mnie jest nie do ogarniecia.
polke to na weselu. To przykre jak widze ten tlum mlodziezy tanczacy nie wiadomo co, gdy wpada polka i starsi wiekiem #!$%@? az milo popatrzec.

@TheFuckingRoses: ło #!$%@? Panie. Bo jebne. Tak, bujanie się starszych w rytmie 2na1. Zajebista Polka.

Zawsze schodze z parkietu zeby nie uczestniczyc w tyym festiewalu zenady i popatrzec jak starsze towarzystwo wywija do rytmu ktory dla mnie jest nie do ogarniecia.

@TheFuckingRoses: Nie wiem na