Aktywne Wpisy
zaq22 +27
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
NaczelnyAgnostyk +14
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez moderatora
Specem nie jestem, obejrzałem parę anime i parę mang przeczytałem, nie jestem WIELKIM fanem tychże(można wręcz powiedzieć, że jestem BARDZO wybredny), ale można się jarać.
Faktycznie ludzie traktują to często jako "chińskie bajki dla dzieci", ale cóż, trzeba wiedzieć, że anime to właśnie główny nurt japonii, gdzie filmy jako-takie powstają raczej nieczęsto. Przez to te osiągają czasem status takich małych dzieł sztuki.
Bo pytanie można zadać tak samo: Jak można podniecać się władcą pierścieni? Jak można podniecać się grą
w sensie te chińskie bajki?
XDDD
@arkadikuss: Przykłady przykłady poproszę. Kiedyś byłem fanem anime i patrząc z perspektywy czasu to fabuły i postacie są bardzo naiwne i prostackie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma to jak poczytać "dyskusję" na poziomie "NIE LUBIĘ CZEGOŚ!!!11" i "A JA LUBIĘ!!11".
@loczyn: @spicmen: @arkadikuss: @Greenek: fabuła w Death Note nie była jakoś specjalnie wysokich lotów. Scenariusz jest dość naiwny choć na pewno trzymający w napięciu. Z dobrych, mainstreamowych anime można z pewnością wymienić Wolf's Rain, Elfen Lied, trochę zapomniany animek Cowboy Bebop, no i