Wpis z mikrobloga

ak można sie tak podniecać grami i tym całym e3
dziś dwa stare konie około 30 lvl gadają o premierach jakichś gierek
chłopy odcięci od rzeczywistości
widać że tylko gry w głowie
sorki koledzy żyjcie dalej grami tylko nie narzekajcie później że przegryw i że dziewczyna mnie nie chce
przepraszam że to pisze kumple
pozdrawiam
#e3 #oswiadczenie
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@ninetyeight: ja tez tego nie kumam. Ja na ten przyklad mam hobby typu wedkarstwo. Mam dlugo wendke i rozowe paczo i podziwjajo. W wolnych chwilach kopie robaki typu gnojak.
  • Odpowiedz
@ninetyeight: Mam pracę, narzeczoną, czasem skoczę na rower, ale najbardziej lubię sobie pograć. Lubię. Robię to, co lubię. LUBIĘ. Ciężko to zrozumieć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A i tak słaby troll. :)
  • Odpowiedz
@ninetyeight: no masz racje, lepiej siedzieć na mikro i krytykować ludzi, którzy interesują się czymś kreatywnym i mają frajdę.
E3 to takie święta dla graczy, chociaż w sumie zawsze przysypiam na EA (w tym roku chociaż napisali kiedy kończy się o sporcie :D)
Moimi faworytami E3 2015 są Sony na równi z Nintendo.
  • Odpowiedz
ak można sie tak podniecać wykopem i tym całym mirko
dziś dwa stare konie około 30 lvl gadają o korwinie jakichś kukizach
chłopy odcięci od rzeczywistości
widać że tylko mirko w głowie
sorki koledzy żyjcie dalej wykopem tylko nie narzekajcie później że przegryw i że dziewczyna mnie nie chce
przepraszam że to pisze kumple
pozdrawiam
  • Odpowiedz
@ethics: ,wołam też @Antol:

Są stulejami bo ten wygospodarowany czas mogliby poświęcić w lepszy sposób np. iść z dziećmi na lody czy doskonalić siebie. Z każdej aktywności masz jakieś profity rekreacja ruchowa = zdrowie, książki = doskonalenie siebie, poszerzanie wiedzy, rodzina = lepsze relacje, praca = więcej pieniędzy a z gier co się ma? Nic, g---o, stracony czas. Wbijasz nic nie znaczący poziom wymyślonej postaci. Już lepiej przypakować na siłowni bo to jest realne.

Jak to nic? Co ty za bzdur piszesz? Chyba gier na
  • Odpowiedz
@Nevardus: Jest w tym trochę prawdy, ale powinno się przeznaczać na gry umiarkowaną ilość czasu i robić także coś innego. Niestety wielu ludzi poza grami nie spędza inaczej wolnego czasu - w tym jest problem.

Sam grywam w gry. Dzięki jednej nauczyłem się lepiej posługiwać językiem angielskim i odkryłem w sobie umiejętności przywódcze. Potrafię teraz sprawniej pracować w grupie, wiem na czym lepiej jest się skupić i rozłożyć poszczególne zadania
  • Odpowiedz
@Nevardus: Opcje zawsze się znajdą. Trzeba tylko zacząć szukać. No chyba, że fizycznie nie ma możliwości (piwnica zamknięta od zewnątrz).

To, że się nie posiada innego życia to nie znaczy, że nie można zacząć od zera czegoś innego.
Najważniejsza jest inspiracja. Robić coś samemu, nawet bez kumpli. Kształcić się, np. jeżdżąc autostopem po swoim województwie, odkrywając nowe miejsca. Nie trzeba mieć do tego jakiejś ogromnej ilości pieniędzy. Pracuje się
  • Odpowiedz