Wpis z mikrobloga

ak można sie tak podniecać grami i tym całym e3
dziś dwa stare konie około 30 lvl gadają o premierach jakichś gierek
chłopy odcięci od rzeczywistości
widać że tylko gry w głowie
sorki koledzy żyjcie dalej grami tylko nie narzekajcie później że przegryw i że dziewczyna mnie nie chce
przepraszam że to pisze kumple
pozdrawiam
#e3 #oswiadczenie
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ninetyeight: "jak można sie tak podniecać grami i tym całym e3" . Zupełnie tak samo jak fani piłki nożnej meczami ulubionych zespołów "oderwani od rzeczywistości, tylko piłka im w głowie), fani motoryzacji nowymi modelami aut " "oderwani od rzeczywistości, tylko auta im w głowie" czy fani filmów " "oderwani od rzeczywistości, tylko kino im w głowie". Co kto lubi i nie trzeba z tego robić dramy. ==;
  • Odpowiedz
związek sport rodzina praca? Tylko totalna stuleja ma czas grać w gierki.

@ethics: nie chcę się wdawać w kłótnie, ale chętnie bym Cię zapoznał z paroma osobami, które pomimo posiadania powyższych potrafią wygospodarować trochę czasu w tygodniu na "gierki" i wcale nie są stulejami.
  • Odpowiedz
@daray89: Są stulejami bo ten wygospodarowany czas mogliby poświęcić w lepszy sposób np. iść z dziećmi na lody czy doskonalić siebie. Z każdej aktywności masz jakieś profity rekreacja ruchowa = zdrowie, książki = doskonalenie siebie, poszerzanie wiedzy, rodzina = lepsze relacje, praca = więcej pieniędzy a z gier co się ma? Nic, g---o, stracony czas. Wbijasz nic nie znaczący poziom wymyślonej postaci. Już lepiej przypakować na siłowni bo to jest
  • Odpowiedz
@ethics: stary czytaj ze zrozumieniem co napisałem bo widzę, że masz z tym problem - napisałem Ci, że wspomniani ludzi ludzie znajdują czas dla siebie pomimo swoich obowiązków

ale idąc tymi tropami możemy wzajemnie się "przekrzykiwać" zupełnie bezowocnie.
Uznam zatem Twoją argumentację jako przyjętą do wiadomości mimo posiadania odmiennego zdania, do którego w żaden sposób nie mam zamiaru Cie nakłaniać
  • Odpowiedz
@ethics: Nie każda czynność, którą wykonujesz w ciągu dnia musi dawać Ci jakieś efekty. Czasem relaks dla samego relaksu jest cenniejszy niż wszystko inne :) Pamiętaj również, że gry również w pewien sposób pomagają w doskonaleniu siebie - szybkie podejmowanie decyzji, 'zręczność umysłowa', ćwiczenie pamięci, refleks i wiele innych :)

Czas poświęcony w niektórych grach można również spieniężyć. Gry także są początkiem wielu znajomości, a nawet i małżeństw. I nie
  • Odpowiedz
że dziewczyna mnie nie chce

@ninetyeight: Pokaż mi dziewczynę, która nie ogląda jakiegoś serialu w TV typu Prawo Agaty. To nie jest odmóżdżające?

Oczywiście, że takie co nie oglądają się znajdą. Ale znajdą się też faceci, którzy w gry nie grają. Świadczy to jedynie o wyborze rozrywki w wolnym czasie. O ile oczywiście ktoś nie przesadza, ale przesada nie jest wskazana w niczym.
  • Odpowiedz