Aktywne Wpisy

Soczi +219
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +20
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz

dziś dwa stare konie około 30 lvl gadają o premierach jakichś gierek
chłopy odcięci od rzeczywistości
widać że tylko gry w głowie
sorki koledzy żyjcie dalej grami tylko nie narzekajcie później że przegryw i że dziewczyna mnie nie chce
przepraszam że to pisze kumple
pozdrawiam
#e3 #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
bede grał w gre
@ethics: nie chcę się wdawać w kłótnie, ale chętnie bym Cię zapoznał z paroma osobami, które pomimo posiadania powyższych potrafią wygospodarować trochę czasu w tygodniu na "gierki" i wcale nie są stulejami.
ale idąc tymi tropami możemy wzajemnie się "przekrzykiwać" zupełnie bezowocnie.
Uznam zatem Twoją argumentację jako przyjętą do wiadomości mimo posiadania odmiennego zdania, do którego w żaden sposób nie mam zamiaru Cie nakłaniać
Dobrze mieć #rozowypasek
Pozdrawiam! Łap muzykę https://www.youtube.com/watch?v=C6DsRRCaitY
Czas poświęcony w niektórych grach można również spieniężyć. Gry także są początkiem wielu znajomości, a nawet i małżeństw. I nie
źródło: comment_lkGsEZjustAtwcJRVBqfVt1BjZzlbtBH.jpg
Pobierz@ninetyeight: Pokaż mi dziewczynę, która nie ogląda jakiegoś serialu w TV typu Prawo Agaty. To nie jest odmóżdżające?
Oczywiście, że takie co nie oglądają się znajdą. Ale znajdą się też faceci, którzy w gry nie grają. Świadczy to jedynie o wyborze rozrywki w wolnym czasie. O ile oczywiście ktoś nie przesadza, ale przesada nie jest wskazana w niczym.