Aktywne Wpisy

CalibraTeam +547
Patrzę sobie na Alfę Romeo Junior i zastanawiam się kto projektował te zegary... W charakterystyczne tuby, wpisano po prostu prostokątny ekran. Wygląda to jak jakaś garażowa przeróbka, tuning z aliexpress.
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design

źródło: alfacotojest
Pobierz
ziel_9 +114
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
#zwiazki #tinder
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
źródło: 1000001223
Pobierzźródło: image
PobierzAle tego to chyba ludzie nie łykają, bo stoi na półkach nie ruszane.
Jak byłem po covidzie i nie czułem smaku to bardzo podeszła mi ta czekolada bo była tak słodka że wreszcie wiedziałem jak coś smakuje xD.
To porównując do takiej robionej pewnie z pasty 30% pistacji to jest ta cena grubo przesadzona.
A sama firma Lindt ma ceny wysokojakościowych czekolad, a składy mają tych niskonapięciowych (ołów)
Przecież sklep to biznes jego właściciela, czemu oburzyłaś się, jakby był stworzony do zaspokajania Twoich potrzeb? Otwórz własny i sprzedawaj podobne g***no w cenie chałwy, najlepiej w ogóle sprzedawaj w nim tylko chałwę...( ͡° ᴥ ͡°)