Wpis z mikrobloga

zmieniliśmy algorytm rankingu użytkowników. W obecnej formie zbliżony jest do poprzedniego w starym Wykopie.
  • 52
  • Odpowiedz
Już to pisałem ale brakuje mi w profilu statystyk tj. liczby dodanych komentarzy i dodanych/opublikowanych wykopów (tak jak to było w starej wersji wykopu). Przywróćcie to! :)
  • Odpowiedz
na #!$%@? komu ten ranking?

Gdyby go nie było to wiele osób by nie rywalizowało i nie szukaliby ciekawych znalezisk. Nie wiem dlaczego ludziom tak zależy na jakiejś wykopowej pozycji ale kij mi do tego, jak lubią to niech tracą czas aby być wysoko :)
  • Odpowiedz
GZ administratorzy, ta niezmiernie ważna funkcjonalność została nareszcie wprowadzona. Niechaj wam słońce jasne świeci...

...prosto w twarz - za lenistwo i olewanie próśb użytkowników.
  • Odpowiedz
Tja, lepiej późno niż wcale. Z pierwszej dziesiątki moja pozycja spadła do ponad 2100 i z powrotem na pierwszą stronę rankingu. Już zaczynałem się zastanawiać kto jest bardziej wartościowy dla wykopu. Dodający znaleziska, czy komentujący, obserwujący

czy tam korzystający z innych wynalazków?
  • Odpowiedz
Po pierwsze - miejsce w rankingu nie zgadza się z miejscem w rankingu na profilu, po drugie brakuje informacji o ilości dodanych, opublikowanych i komentarzy na danym profilu.
  • Odpowiedz
Hmm wedle rankingu spadłem o 300 miejsc. Wychodzi na to, że górę biorą wykopy nad plusami za komentarze i to w wielkim stopniu. Kiedyś rozgryzę ten ranking, w ogóle wszystko popsuliście... Autorzy wykopa się ujawniają, jesteśmy o wszystkim informowani, została popsuta cała magia. Nie można już tworzyć mitów, domysłów i własnych badań. :(
  • Odpowiedz