skąd takie wnioski? nie jestem za PO, tylko wybieranie polityków po ilości flag jest po prostu debilizmem.
@Grandek: rodzaj flag świadczy o tym, co dla danego polityka jest najważniejsze. Dobrze, że przyszły Prezydent RP już teraz za plecami ma flagi swojego narodu, a nie jednej z wielu instytucji, której nasz kraj jest członkiem.
@Grandek: Ilość flag ma ogromne znaczenie, szczególnie w przypadku prezydenta RP który stawia sobie za plecami niebieskie chorągiewki w gwiazdki bo od traktatu Lizbońskiego UE nie posiada flagi. Zachowanie Komorowskiego dużo mówi o jego predyspozycjach do piastowania urzędu prezydenta RP.
Zdjęcie zmanipulowane, bo wygląda jakby flag UE było więcej niż polskich, a jest ich tyle samo. Ttoche ból dupy macie z tymi flagami, jakby to miało wielkie znaczenie.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Dokąd się bezpiecznie spieprza w razie W? Tajlandia? Tanio, ekstradycji chyba nie zastosują przy powszechnym poborze. Stosunkowo bezpiecznie. Jakieś pomysły? Propozycje?
#polityka #duda #komorowski #neuropa
Wkrótce będzie za Dudą flaga Izraela.
Pochodzenie żony zobowiązuje.
Z lewej: Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym
Z prawej: Rzeczpospolita Polska
@Grandek: cały kadr
komor : unia/pl/unia/pl
duda : pl/pl/pl/pl/pl
@matkakuca: widzę, że niczym antysemita Tomasz Lis szukasz Żydów w kolejnym pokoleniu.
@Grandek: rodzaj flag świadczy o tym, co dla danego polityka jest najważniejsze. Dobrze, że przyszły Prezydent RP już teraz za plecami ma flagi swojego narodu, a nie jednej z wielu instytucji, której nasz kraj jest członkiem.
@NUTZ: Olewnik ze stolicą w Salcesonii
Zachowanie Komorowskiego dużo mówi o jego predyspozycjach do piastowania urzędu prezydenta RP.