Wpis z mikrobloga

Mirki Mirabelki :D zastanawiał się z was ktoś tak bardziej kim jest ten ostatnio sławny Z.Stonoga ? ja wczoraj objerzałem film Marcela Łozińskiego http://www.filmweb.pl/Jak.To.Sie.Robi i mam pewną teorie :D że Stonoga to po prostu krok dalej w stosunku do tego co Tymochowicz pokazuje tutaj w filmie:) a Wy co myślicie ? oglądał ktoś ten film ? #stonoga #tymochowicz #polityka #ciezkierozkminy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

żadnych ;) wiadomo ;) ale jego związek z tymochowiczem może swiadczyć że mamy doczynienia z najbardziej przemyślaną manipulacja w dziejach RP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no ogółem mózg r-------y ;)) a zgadnijcie od kiedy są jakiekolwiek filmy z udziałem Stonogi od 2007 gdzie w 2006 Tymochowicz skończył pracę nad projektem pokazanym w "jak to się robi" ;) Tymochowicz przygotwał ten plan bardzo starannie to pewnie ma byc jego największe dzieło ;) i udowodni tezę że każdego da się wepchnąć do parlamentu ;) Ja to ogólnie mam nawet wrażenie że nazwisko Stonoga zostało specjalnie wybrane żeby latwo się
  • Odpowiedz
@axis_mundi: coś w tym jest ;) ogólnie techniki manipulacji te same a przy Stonodze doszedł facebook ;) mnie tylko ciekawi o co w tym wszystkim chodzi jaki jest powód wypuszczenia takiego Stonogi ;)
  • Odpowiedz