Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej

Firefox mi się wysypał i przy wyszukiwaniu czegokolwiek wyrzuca takie info
"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem www.google.com wystąpił błąd. biblioteka bezpieczeństwa: nieprawidłowo sformatowana wiadomość zaszyfrowana DER. (Kod błędu: secerrorbad_der)
Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.
Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie."
jak to rozwiązać? :(
@chciwykrasnolud: to samo
Jeśli nadal coś byłoby nie tak, spróbuj wyłączyć antywirusa / firewall i sprawdzić czy działa, ew. możesz też odhaczyć opcję "Odpytywanie serwerów OCSP..." w ustawieniach certyfikatów jw.
Avasta nie używam więc nie powiem ci ze 100% pewnością, gdzie przechowuje certyfikaty, na szybko znaleziona w google lokalizacja to C:\ProgramData\AVAST Software\Avast\wscert.der jak nie tam to już sam pewnie sobie poradzisz (poszukasz) ;P