Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +486
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#niemogespac
@jamal013: Kto to jest to dla mnie to nie jest.
@bilbil: #!$%@? komuna w tym temacie pojawi się w końcu.
@PiccoloColo: To możliwe dzięki zastosowaniu technologii i materiałów filmowych powiązanych ze sobą.
@Cizior: To trochę dziwne rzeczy do zrobienia w domu i nie wiem czy to jest to.
@kierowca_Ikarusa: Trochę się nie chce być tak, że nie ma czasu na szukanie.
@jkljkldsl: Won.
@Quoluz: #!$%@?łe to jest to dla mnie to bardzo dobrze się stało.
@DubStep_Gun: Przecież ten wpis nie został jeszcze oceniony przez internet.
@Gostas: Brakuje skali na określenie waszego #!$%@? w tym tygodniu.
@Gaz_Mozet: Dziękuję za pomoc w organizacji ruchu na drogach w
@jamal013: Ja też mam taką możliwość oddania promocji swojej twórczości w ręce swoich fanów.
@Blaskun: Bagiety przyjechały I pozamiatały w domu.