Wpis z mikrobloga

#ps4 #ps+ 30 dni za friko dla posiadaczy #xperia z serii Z: wymagany profil gold w aplikacji xperia lounge.

UWAGA: kod podobno wydłuża obecne abo więc nie tylko dla nowych :D
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MCaliJr: odpalasz aplikację XL i wykonujesz 3 kroki:
z menu po prawej stronie u góry logujesz się do appki np z użyciem konta Google
w tym samym menu wybierasz opcję 1.- moje konto i powinno być tam na żółto wielki napis upgrade do złotego.
po chwili będzie zrobione, belka appki w menu będzie od teraz złota.
pozycja PS+ na 30dni powinna być już na widoku (jak nie - odśwież appkę za pomocą dotknięcia u puszczenia palca w dół) - dalej już jest banalne bo wchodzisz w ofertę masz weź udział, pokazuje się kod, który wklejamy do pss w pozycji reedem codes - standardowo jak zawsze kody promocyjne.
PS+ się wydłuży
  • Odpowiedz
@TheLaw: tak, dokładnie jest - dlatego od początku wspominam, że potrzebne jest urządzenie z serii Z (tablety też powinny działać).
Mogę potwierdzić, że kod wydłuża abo - sprawdziłem na swoim koncie PSN ;D
  • Odpowiedz
@EpicElion: oferta jest nadal aktywna - wiele ośób narzekało wczoraj na profilu Sony mobile pl na FB że im nie pokazuje oferty mimo golda aktywnego - zalecane jest odświeżenie appki kilka razy, w końcu działa.
  • Odpowiedz
@EpicElion: no to z tego co sony pisało pod tym linkiem na FB to z rootem nie zadziała bo nie wspierają - przynajmniej taka jest oficjalna gadka ale warto próbować bo ..... oni mogą w ten sposób spławiać klienta który narzeka że nie ma a powinien mieć
  • Odpowiedz
@Singularity00: To chyba ja coś innego mam...
Po prawej stronie mam tylko trzy kropki a jak rozwinę to "zrealizuj kod"
Nie mam nigdzie opcji "moje konto" i nie mogę aktywować golda... Jak to zrobić? :/
  • Odpowiedz