Wpis z mikrobloga

Może dlatego, że ujawnił dokumenty z postępowania przygotowawczego?

w tych dokumentach nie ma nic oprócz obrzydliwego łamania prywatności ludzi?

@Mesmeryzowany:
Po pierwsze: To nie Stonoga ujawnił dokumenty tylko Gazeta Stonoga.
Po drugie: Nie ujawnił tylko rozpowszechnił, podobnie jak masa wykopków, forumowiczów, etc.
Po trzecie: Sytuację kiedy minister obiecuje kumplowi ciepłą posadę w polskiej ambasadzie w zamian za przysługę nazywasz prywatnością?
@Jakub_Puchatek: A zresztą to nie jedyny jego występek, ma za sobą pełno skazań:

B: Jako osoba poszkodowana przez nasze państwo miał Pan wiele wyroków w sądach, czy ze wszystkich udało się Panu oczyścić?
Stonoga: Nie, ze wszystkich to nie wiem. Ja w 111 przypadkach zostałem skazany.
@Mesmeryzowany Lemingu: pokolenie 160 znaków i twierdzenia Google'a? "Czego nie ma w Googlach to nie istnieje"? pobierz lekturę i czytaj, polecam, skończ #!$%@?ć dąsy na mirko i dowiedz się jak kulczyk ustawiał pod sobą rządzących, jak rządzący ruchali innych rządzących, najtrudniejsze pierwsze 10 stron, ale potem idzie przyjemnie jak "Alfabet Mafii"
@Neurohaox: Nie ośmieszaj się, domorosły karnisto. Sąd nie decyduje o tym, czy ktoś jest przestępcą. Przestępcą jest każdy sprawca przestępca, bez względu na wyrok sądu. Osoba skazana prawomocnym wyrokiem sądu może nie być przestępcą, jak i osoba uniewinniona może nim być.