Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +325
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +417
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
@Epidemiusz, @psychob, @psposki, @AlmostDivine, @Bakal, @spluczka, @daj_pan_spokoj, @Spaceman_, @Myrten, @scudetto, @monkeyshrines, @Rv0000, @SkradaczTENZNANY, @William_Lawson, @arbooz, @feniu, @LibertyPrime, @jezowiec, @ja_kasztan, @marcin-gudaniec, @wodniczeek, @Askyn, @RafiRK, @mysteriousnotme, @szybkiekonto, @berenjena, @DOgi, @layla__, @RadoslawMajchrzak, @Stachan, @Gliv, @Kristof7, @szpadzista, @7Wokulski, @Yelven, @Detal, @Aleksander_Newski, @MKULTRA, @patrykmaurzi, @Liesbaum, @Uriel0987, @bastek66, @YgoR, @szasznik, @Szuwar_Jr, @Geluowns, @radd00, @Velati, @spock, @danin
#mikroreklama #polityka #4konserwy
@Blackman: Przypominam, że w Trzeciej Rzeszy aborcja również była uznawana za metodę planowania rodziny - była legalna tylko dla podludzi, przykładowo Polek, w celu degeneracji społeczeństwa i kontrolowania populacji niższych ras. Niemki oczywiście nie miały takiego "prawa podstawowego" i za mordowanie dzieci groziła im ciągle kara śmierci.