Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Druga połowa mieszkania zaje*ana plakatami z twarzą Stonogi, podpisanymi "PIERY*OLE FISKUSA" i wszytkimi dotychaczoswymi numerami "GAZETY STONOGI". Oczywiście wszystkie z autografem. Co drugi tydzeń ojciec robi objazd po wszystkich koferencjach prasowych w Warszawie, żeby spotkać Stonogę i wziąć od niego kolejny autograf. No ja #!$%@?. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na jego wyjazdach. W końcu mieszkamy w Szczecinie, kawałek ma do Warszawy, ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach różnych partii i kręci gównoburze z innymi użytkownikami o najlepszych kandydatów na prezydenta itp. Potrafi drzeć mordę do monitora, i rzucać tekstami typu "TO STONOGA POWINIEN ZOSTAĆ PRZEYDENTEM" albo "DUDA DUDA #!$%@? TU DA". Kiedyś ojciec mnie wk*ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu "Zbigniew Stonoga powinien zginąć w Sztumie" albo "Zbigniew Stonoga #!$%@? i podłoga". Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę PRZYSZŁY PREZYDENT, za naj*nie 10k postów. Już nie wspomne o tym, że teraz godzinami siedzi na fejsbuku i spamuje Stonodze prywane wiadomości, zapytaniami o nowe sprawy i kolejne spotaknia z fanami. Zazwyczaj #!$%@? się jeszcze mocniej, bo ten nigdy mu nie odpisuje.
W tym roku na święta kupił sobie nowy samychód. Jakiś super wypasiony, mówił, że "TAKI JAK MA STONOGA". Oczywiście przed świętami gdzieś 20 bo nie mógł się doczekać. W wigilie samochód był już rozje*any, bo jeżdził przez miasto naje*any koło 1 w nocy i krzyczał przez okno samochodu swoje hasła wyborcze. Jak matka dowiedziała się ile kosztował i że zastawił nasz dom za ten samochód - zeszła na zawał.
Na pogrzebie naszej matki, zamiast mowy pożegnalnej, ojciec nie mógł PRZESTAĆ PIERDO*IĆ o Stonodze, mówił coś o tym, że te akta zmienią polskę, że wyprowadzimy się do Warszawy i będzie kandydował na prezydenta, bo on dzięki Stonodze zmieni to państwo. Ksiądz próbował go ściągnąć z mównicy, lecz ostatecznie musiliśmy dzwonić po policje, żeby nie szarpał się z księdzem prowadzącym pogrzeb o swoje poglądy.
Wszystko skończyło się na tym, że teraz zamiast na forum, godziny spędza na wykopie i drze się do monitora. Mówi o jakichś mirkach i że jest bordo, ale to chyba z #!$%@?. Nie wiem do końca o co chodzi, bo wyprowadziłem się od niego rok temu, a ten nadal #!$%@? w tą klawiature. Odwiedzam go raz na tydzień, przynosze jedzenie, żeby ten nie umarł z głodu, ale chyba jeszcze nie zorientował się, że się wyprowadziłem.
#pasta #heheszki #aferapodsluchowa #afera #stonoga #humor Pasta edited by @Achtungowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)