No #!$%@? mać. Twórcy serialu Gra o Tron na początku spłycali postać Stannisa robiąc z niego cipkę, która we wszystkim słucha się Melisandre, a teraz zrobili z niego #!$%@?? Jedna z najlepszych postaci w książce, a jej potencjał został tak zmarnowany. Przynajmniej aktor gra zajebiście.
@Charles_Bukowski: Co takiego podoba Ci się w tej postaci? Jak dla mnie mimo wszystko odwalają kawał dobrej roboty- w książce jest tyle wątków, że nie można przenieść tego na mały ekran nie tworząc jakiejś mody na sukces. ;)
@Charles_Bukowski: Nie zgadzam się z Tobą. Po prostu psycha mu sie zryła :P I nigdy nie będzie on królem :)) Poza tym, aktor w ogóle nie pasuje do postaci opisywanej z książki wyglądem.
@Charles_Bukowski: @sulejman: mi ogólnie ten aktor coś nie pasuje do tej roli od samego początku (nawet bez wzorowania na książkowej postaci) i nie wiem... jakoś męczy mnie przez to większość scen ze Stannisem, nie czuje tego potencjału :|
@darjahn: Jest honorowy, lojalny i sprawiedliwy. Ma największe jaja w Westeros, jest zajebistym wojownikiem i dowódcą. W książce traktuje Melisandre i R'hllora jako środek do celu, przy czym gasi ją na każdym kroku i nie lata za nią jak pantofel.
@sulejman: Owszem, wyglądem się różni, ale jak dla mnie sam aktor gra zajebiście. :)
@darjahn: No bez przesady. Jon, ani tym bardziej Tyrion wybitnymi wojownikami, czy też dowódcami nie są. Jon jest jeszcze za młody, a Tyrion... Sama rozumiesz. ;) Poza tym Tyrion, mimo całej sympatii do niego, do postaci wielce honorowych raczej nie należy. ;)
@Charles_Bukowski: Tzn to pisałam odnośnie "honorowy, lojalny i sprawiedliwy". Co do Tyriona- jak na warunki w jakich dorastał i jak go rodzina traktowała to jak dla mnie był bardzo lojalny, no i był w porządku w stosunku do Starków i mieszkańców Królewskiej Przystani itp itd. Jeśli chodzi o "największe jaja" to jak dla mnie walka z Innymi, dzikimi oraz dowodzenie tym burdelem na murze jak dla mnie wymaga talentu. Stanis w
@Charles_Bukowski: piękny #!$%@? sie z niego zrobił, ale nie przemyślał miejscówki na ognisko. Ja bym #!$%@?ł walkę za króla, który właśnie #!$%@?ł taką akcje za namową jakiejś głupiej #!$%@?
TEAM STANNIS!
#got #graotron #seriale #teamstannis
@sulejman: Owszem, wyglądem się różni, ale jak dla mnie sam aktor gra zajebiście. :)